10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İncelemeler
  4. »
  5. En İyi 5 Android Akıllı Saat Hangisi Öğrenmeye Hazır mısınız?

En İyi 5 Android Akıllı Saat Hangisi Öğrenmeye Hazır mısınız?

Haber Editörü Haber Editörü - - 7 dk okuma süresi
140 0
android

En iyi Android akıllı saatler, akıllı telefon işletim sistemiyle iyi çalışan cihazlardır. Bu akıllı saatlerin çoğu, temelde Android‘in bilek tabanlı sürümü olduğu için Wear OS kullanılıyor. Ancak, telefonunuzla iyi çalışan diğer işletim sistemlerinden de birkaç tane olabilir.

Birçok seçeneğe rağmen, sizin için ideal Android akıllı saati seçmek göründüğü kadar karmaşık bir süreç değil. Bu işin püf noktası, tüm özelliklerinden yararlanmanıza izin veren ve yalnızca telefon işletim sistemi seçiminiz nedeniyle sizi bazı özelliklerden mahrum bırakmayan bir modeli bulmaktır.

İster en iyi koşu saatlerini, ister en ucuz akıllı saatleri arıyor olun, aşağıda ihtiyaçlarınıza uygun bir Android akıllı saat bulacağınıza inanıyoruz. Satın alma işleminizi tamamlamadan listemizi gözden geçirmenizi öneririz. Dilerseniz listeye geçelim.

1 – Samsung Galaxy Watch 4

En iyi Android akıllı saat ve genel olarak en iyi akıllı saatlerden biri olan Samsung Galaxy Watch 4, özelliklerle dolu. Önceki modele göre geliştirilmiş pil ömrü ve One UI Watch 3 biçimindeki bazı ilginç yeni yazılımlarla, yeni vücut değer araçlarına kadar çekici bir özellik karışımı yapılmış.

Eşleştirecek bir Samsung akıllı telefonunuz yoksa sınırlı bile olsa uyumluluk olacaktır. Muhteşem ekranı, planlarınıza ayak uyduran hızlı performans ile bu konuda da size çok yardımı dokunacaktır.

Teknik Özellikler

İşletim Sistemi: Wear OS

Uyumluluk: Android

Ekran: 1.4 inç 450 x 450 Süper AMOLED

İşlemci: Çift çekirdekli 1.18GHz Cortex-A55Yerleşik

Depolama: 16GB

Pil süresi: İki gün

Şarj yöntemi: Qi kablosuz şarj

IP derecelendirmesi: IP68Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth, GPS

2 – Fitbit Sense

android
Android

Fitbit Sense, ruh sağlığınızın bazı yönlerini kontrol etmek, ruh halinizi ve stresinizi kaydetmek ve ayrıca meditasyon ve farkındalık dersleri almanız için size harika uygulamalar sunar. Asıl sorunu ise, birçok ekstra özelliğini kullanabilmeniz için Fitbit Premium’a ödeme yapmanız gerektiğidir.

Teknik Özellikler

İşletim Sistemi: Fitbit OS

Uyumluluk: Android, iOS

Ekran: 300 x 300 LCD

İşlemci: Yok

Depolama: Yok

Pil süresi: 6 güne kadar

Şarj yöntemi: Manyetik bağlantı pimi

IP derecesi: 50m’ye kadar su geçirmezlik

Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth

3 – Honor Watch ES

Bu saat, fitness takip özellikleri ile ön plana çıkan uygun fiyatlı bir Android akıllı saattir. Düşük maliyetli, sağlık odaklı bir giyilebilir cihaz arıyorsanız, bu harika bir seçim olacaktır.

Harika bir fitness takipçisi olarak, kalp atış hızı ve uykudan strese kadar birçok sağlık ölçümüne ve size yardımcı olacak çok ayrıntılı geri bildirimlere sahiptir. Bu arada, tipik olarak yoğun günleriniz varsa pil ömrünün ortalama sekiz gün olduğunu söyleyebiliriz. Bu gerçekten akıllı giyilebilir bir cihaz için harika bir oran.

Honor Watch ES‘deki en iyi fitness özelliği, Fitness Kursları yelpazesidir. Her biri, evde yapabileceğiniz ve rehberli egzersizlerle vücudunuzu veya zindeliğinizi geliştirmeniz için harika bir antrenmanda size yol gösterir. Elbette koşu takibi, kalp atış hızı takibi ve uyku takibi gibi birçok başka fitness özelliği de bulunuyor.

Teknik Özellikler

İşletim Sistemi: Kendi Sistemini Kullanıyor

Uyumluluk: Android, iOS

Ekran: 280 x 456 LCD

İşlemci: Yok

Depolama: 4GB

Pil süresi: 10 güne kadar

Şarj yöntemi: Manyetik bağlantı pimi

IP derecesi: Suya dayanıklılık 5ATM

Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth

4 – Samsung Galaxy Watch Active 2

android

Samsung Galaxy Watch Active 2, güncellenmiş bir tasarım, harika pil ömrü ve daha önce çok eksik olan dijital bir dokunmatik çerçeve ile önceki Watch Active modelinin geliştirilmiş hali diyebiliriz.

“Active” modelleri, normal Galaxy Watch modellerine kıyasla egzersizler ve fitness takibi için

daha uygun bir akıllı saat serisi olduğunu söyleyebiliriz.

Bu Android akıllı saat yalnızca su geçirmez değil, aynı zamanda diğer etkinliklerin yanı sıra koşmak, yüzmek ve bisiklete binmek için de oldukça uygun olduğunu düşünüyoruz. Performans açısından, önceki modelle aynı Exynos 9110 çift çekirdekli yonga setine sahip olmasına rağmen, yeterince hızlı olduğunu gördük. Ayrıca geri bildirimleri de gayet iyi işliyor.

Teknik Özellikler

İşletim Sistemi: Tizen OS

Uyumluluk: Android, iOS

Ekran: 1.2″ veya 1.4″ 360 x 360 Süper AMOLED

İşlemci: Çift çekirdekli 1.15GHz

Depolama: 4GB

Pil süresi: Yaklaşık 2 gün

Şarj yöntemi: Kablosuz

IP derecesi: 50m

Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth

5 – Fossil Sport

Fossil Sport, sportif tasarımına rağmen hala birinci sınıf hissettiriyor ve onu diğer bazı seçeneklerden ayırıyor. İçinde hızlı bulduğumuz Qualcomm Snapdragon Wear 3100 yonga seti ile birlikte gelen güçlü Wear OS cihazlarından biri.

Bu arada, her zaman açık olan OLED ekran, akıllı saatin kalan %30 pil ile kahvaltıdan uyku saatinize kadar hazır olmasını sağlar. Bunu kapatmak, kesinlikle sizi daha da uzun süre idare edecektir.

Teknik Özellikler

İşletim Sistemi: Wear OS

Ekran: 1,2 inç 390 x 390 AMOLED

İşlemci: Dört çekirdekli 1.2GHz

Depolama: 4GB

Pil süresi: İki gün

Şarj yöntemi: Kendine Özel Şarj Aleti

IP derecelendirmesi: IP68

Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth, GPS

Bu listemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Umuyoruz ki beğenmişsinizdir. Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir