10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Oyun
  4. »
  5. Euro Truck Simulator 3 Ne Zaman Çıkacak?

Euro Truck Simulator 3 Ne Zaman Çıkacak?

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
127 0
euro-truck-simulator

En iyi Euro Truck Simulator oyunları arasında yer alan ve büyük beğeniler toplayıp uzun yıllar zevkini korumayı başaran Simulator serisi, ilk olarak Euro Truck Simulator 1 ile SCS Software şirketi tarafından 2008 yılında piyasaya sürülmüştü.

Serinin ikinci oyunu ise aradan 4 sene geçtikten sonra, 2012 yılında oyuncularla buluştu. Bu oyunda ise, ilk oyunda olmayan “Çok Oyunculu” özelliği başarılı bir şekilde eklendi. Bu özellikle birlikte artık herkes arkadaşlarıyla birlikte beraber eğlenerek oynayabiliyordu. Serinin ikinci oyunundan bu yana 10 sene geçmesine rağmen, Euro Truck Simulator 2 halen güncelliğini korumayı başarıyor.

Simulator 3 Çıkacak Mı?

2012 senesinde çıkan Euro Simulator 2 oyununa, sürekli olarak güncelleme ekleyerek, oyuncuları yaptıkları bu sürekli yenilik sayesinde aktifliğini koruyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz dönemlerde Türkiye Haritası eklenmişti. İkinci oyuna yaptıkları sürekli güncellemeler, şirketin şuan için üçüncü oyunu açıklama niyetinde olmadığını gösteriyor.

Euro Truck Simulator 3 Çıkış Tarihi

Serinin ikinci oyunu olan Truck Simulator 2, halen oyuncular tarafından yoğun ilgi gördüğü için, şirket resmi olarak Euro Truck Simulator 3 hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Euro Truck Simulator 3 Hangi Platformlara Çıkacak

Şirket tarafından herhangi bir açıklama olmasa da, Euro Truck Simulator 3 oyunu tahminen Playstation 5, Xbox Series S/X ve PC platformlarına çıkış yapabilir.

Euro Truck 3 Sistem Gereksinimleri

euro-truck-simulator

Yeni oyun henüz açıklanmadı ancak eğer günümüz şartlarına bir oyun çıkarırlarsa, yapılacak yüksek grafik ve büyük haritalar sebebiyle, yeni nesil PC sahibi olmanız gerekebilir.

Truck Simulator 3 Neden Açıklanmıyor?

Serinin ikinci oyunu günümüzde bile halen ilgi gördüğü için, şirket bu ilgiyi geri çevirmeyip sürekli olarak eklemeler yapıyor.

Aslında şirket serinin üçüncü oyununu hazırlamış bile olabilir. Ancak yeni oyun sürmek şuan için onlar açısından tehlikeli. Bunun sebebi ise, yeni çıkaracakları oyun için harcamaları gereken bir sürü reklam masrafı ve tanıtım harcaması olacak.

Bu masraflar haricinde oyuncular tarafından nasıl bir geri dönüş alacaklarını bilemedikleri için, ellerindeki ilgiyi de kaybedebilirler. Bu sebepten dolayı şirket yeni oyun hakkında bir açıklama yapmıyor.

Euro Truck 3 Söylentileri

2012 senesinden bu yana, serinin üçüncü oyunu hakkında sürekli olarak, “2016 Yılında Çıkacak” veya “2020 Yılında Çıkacak” gibi söylentiler yayılmıştı. Ancak görüyoruz ki şuan 2022 yılındayız ve halen son çıkan Euro Truck Simulator 2 oynanmaya devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir