10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Mobil Uygulamalar
  4. »
  5. Angry Birds 2 Oyunu

Angry Birds 2 Oyunu

Haber Editörü Haber Editörü - - 4 dk okuma süresi
91 0
angry-birds-2

2009 yılında ilk olarak iOs cihazlarında oynamaya uygun hale getirilen Angry Birds 2 ile artık karşımızdadır. İlk oyunundan kullanıcıların çok memnun kalması ve yüksek düzeyde indirme alması firmanın gözünden kaçmadı ve oyunun devamı niteliğinde ikincisini piyasaya sürdü. Oyun içerisinde oluşturulan değişiklikler ile kişilerin beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Oyun temelde aynı amaca hizmet etmeye devam ediyor. Mevcut kuşlar ile engelleri kırmak ve seviyeyi geçmek istenenler arasındadır. Ancak farklı yeniliklerle bu durumlar biraz değişmiştir.

Geliştirilen farklı kuş modelleri ve güçlendiriciler bireylerin seviyeleri geçmesinde etkili olmaktadır. Üstelik çıkış zamanından farklı olarak değişik mağazalarda tablet ve telefonlarda oynanmaya da uygun hale getirilmiştir.

Bu Yazımızda Neler Var :

Angry Birds 2 Nasıl Oynanır?

App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilen Angry Birds 2, kolay bir şekilde direkt olarak oynamaya uygun hale getirilmektedir. Uygulamayı cihazlara indirdikten sonra açtığınızda herhangi bir işleme gerek kalmamaktadır. Başlangıç aşamasında kişilere oyunun nasıl oynanması gerektiğine dair bilgiler verilmektedir. Sonrasında bireysel olarak ilerlemeye devam edilir.

İlk oyunundan farklı olarak harita oldukça geliştirilmiştir. Başlangıçta oynanabilecek seviye sayısını görebilmekteyiz. İlerleyen seviyeler ise sisli bir şekilde gizlenmektedir. Seviye sayısındaki artış kişilerin oyunu uzun süreli oynamasına fırsat vermektedir. Her seviyeyi taktikleriniz neticesinde geçtikçe yeni zorluklarla karşılaşacaksınız.

Angry Birds 2 oyununda göze çarpan bir diğer yenilik ise farklı kuşların gelmesidir. Bulunan kuşları sapana seçerek sağ tarafta bulunan yapıları yıkmak hedeflenir. Her kuşun farklı özelliğe sahip olduğu bilinmektedir. Kimi ufak çaplı bir etki yaratırken kimi kuşlar bomba gibi patlayarak daha büyük etki yaratır. Hedeflerin tamamının yıkılması ile seviye geçilebilmektedir.

angry-birds-2
Angry Birds 2

Oyun içerisinde kullanıcıların daha kolay ilerleyebilmesi için bazı güçlendiriciler verilmiştir. Büyü kartları bunlardan birisidir. Kişiler ilerledikçe geçmekte zorlandıkları oyunlarda bu güçlendiricileri kullanarak avantaj elde etmektedir. Oyunu deneyimleyen bireyler tarafından bu güçlendiricileri kullanmak konusunda acele etmemek bulunur. İleride karşılaşılacak zor oyunlara saklanması gerektiği belirtilir.

Taktik oluşturup hedefleri yok ederek ilerlemeyi sağlayan Angry Birds 2 oyununda günlük olarak verilen bazı hedeflerde bulunur. Hedefleri tamamlamanız neticesinde para ve güçlendirici elde etme şansını elde edebilirsiniz. Günlük görevleri kaçırmadan ilerlemeniz ileride işlerinizi daha kolaylaştıracağını unutmamalısınız.

Geliştirici: Rovio Entertainment Corporation

Android Kategori: Klasik

Android Boyut: 67 MB

Android Ücret: Ücretsiz. Oyun içi satın almalar mevcuttur.

Google Play İndirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.baba&hl=tr&gl=US

App Store İndirme Linki: https://apps.apple.com/us/app/angry-birds-2/id880047117

Microsoft İndirme Linki: https://www.microsoft.com/tr-tr/p/angry-birds-2/9ntpjw96tsc0

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir