10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Oyun
  4. »
  5. En İyi 10 Ücretsiz Mobil Oyun

En İyi 10 Ücretsiz Mobil Oyun

Haber Editörü Haber Editörü - - 4 dk okuma süresi
183 0
mobil-oyun

Son zamanlarda mobil oyun piyasası oldukça yükselişe geçiyor. Bu yükselişle beraber, Konsollar için oyun geliştiren şirketler, bu piyasada yer almak istiyor. Bu sebepten dolayı Call of Duty gibi oyun serileri mobil platformuna giriş yapıyor.

FIFA Futbol Mobil Oyun

Yapımcı Şirket: Electronic Arts

Herkes tarafından çokça beğenilen FIFA serisinin mobile geçmiş versiyonu olan FIFA Futbol oyununda, kendi özel kadronuzu kurarak rakiplerinize karşı mücadele ediyorsunuz. Gelişmiş oyun teknolojisiyle, daha iyi kontrol ve daha iyi grafikleriyle göz dolduruyor.

eFootball PES 2020

Yapımcı Şirket: Konami

Konsol ve PC üzerinde yılların efsaneleri arasında yer alan eFootball PES 2020, son dönemlerde yaşadığı lisans sorunlarıyla birlikte, düşüşe geçmişti. Bunların ardından mobil platformunda iyi başarılar elde etmek için mücadele veriyor.

8 Ball Hero

Yapımcı Şirket: First Touch

Miniclip oyun şirketinin en popüler mobil oyunları arasından yer alan 8 Ball Pool, Online rakiplerinizle bilardo maçı düzenleyerek onları yenmeye çalışıyorsunuz.

Assassin’s Creed Rebellion

mobil-oyun
mobil oyun

Yapımcı Şirket: Ubisoft

Assasin’s Creed serisinin Konsol ve PC platformlarının dışında çıkan, mobil versiyonu. Genel olarak RPG türünde tasarlanan bu oyun, Assassin’s Creed serisindeki gibi düşmanlarına karşı mücadelesini konu alıyor.

Mortal Kombat

Yapımcı Şirket: Warner Bros.

Konsol oyunu denilince akla gelen başlıca oyunlardan biri olan Mortal Kombat serisi, diğer oyun şirketlerine göre mobil platformuna biraz geç kalmış olsa da, çokça beğenilerek üst sıralarda yerini alıyor.

Life is Strange

Yapımcı Şirket: Square Enix

Life is Strange oyunu, ücretsiz olarak Konsol ve PC oyunları gibi mobil platformuna da çıkışını yapmıştı.

Asphalt 9: Legends

Yapımcı Şirket: Gameloft SE

Mobil olarak en iyi araba yarışı türündeki oyunlardan biri olan Asphalt serisi, bu sektörde en üst sıralarda yer almaktadır.

Brawl Stars

mobil-oyun

Yapımcı Şirket: Supercell

Brawl Stars oyunu, herkes tarafından çokça oynanılan Clash of Clans veClash Royale gibi oyunların yapımcısı olan şirket Boom Beach tarafından geliştirildi ve yayınlandı. Arkadaşlarınızla eğlenerek mücadele edebileceğiniz bir oyun olmakta.

PUBG Mobile Oyun

Yapımcı Şirket: Tencent Games

Konsolda ve PC’de milyonları kendisine çekmeyi başaran PUBG oyunu, bir zaman sonra PUBG Mobile olarak mobil platformlara geçişini yaptı ve burada da aynı şekilde milyonları kendisine çekmeyi başardı.

Call of Duty: Mobile

Yapımcı Şirket: Activison

PUBG: Mobile oyunundan sonra akla gelen bir diğer devasa çok oyunculu oyun olarak, Activision şirketiyle Tencent şirketlerinin ortak çalışması olan Call of Duty: Mobile akla geliyor. Çeşitli modlar, Battle Royale modları bulunan bu oyun sürekli olarak yeni turnuvalar ve modlar ekleyerek oyuncu kitlesini korumaya devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir