10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Mobil Uygulamalar
  4. »
  5. Brawl Stars Oyunu

Brawl Stars Oyunu

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
184 0
brawl-stars

En iyi mobil oyunlar arasında yer alan oyunumuz Brawl Stars ismi ile karşımıza çıkmaktadır.

Oyuncu adaylarına Online olarak sunulan bir aksiyon oyunu olan Brawl Stars, oyuncu kitlesi olarak yediden yetmişe herkesin eğlenerek ve severek oynadığı mobil oyunlar arasında yer almaktadır.

Brawl Stars Oyunu Nedir?

Birbirinden farklı ve eğlenceli modları içerisinde barındıran bu oyunumuzun birbirinden de farklı karakterleri bulunmaktadır. Bu şekilde sizlere ayrı ayrı modlar ve eğlenceli içerikler ortaya çıkartmıştır. Bunlar; elmas toplama, elmas kapmaca, soygun yapma, hesaplaşma vakti, savaş topu, basket savaşı ve ödül avı bu modlardan başlıca bilinenleridir.

Tüm bu oyun modlarımıza ek olarak oyun siz değerli arkadaşlarına, boss savaşlarını da yükleyerek sizin ve ekip arkadaşlarınızın toplu olarak savaşıp oyunu oynamanıza olanak sağlayacaktır. Bu özellik göz ardı edilmeyip, oyuna getirildiği için kullanıcı arkadaşlar tarafından oldukça beğeni toplamışlardır. Oyun seslendirmeleri, oynanışları ve animasyonları son derece de başarılı yapılmıştır.

Brawl Stars Oyunu Genel Bakış

brawl-stars
brawl stars

Oyunumuzun, yukarı paragrafımız da bahsettiğimiz özellikleri sayesinde oyun içerisinde bulunan karakter çeşitliliğini üst seviyede tutarak, bu konu alanında ve özelliğinde birçok ortak oyun geliştiricileri arasından çıkarak daha fazla şekilde ilgi odağı olmasını sağlamışlardır.

Bakıldığı zaman bir karakterin diğer bir karaktere kıyaslan, daha güçlü veya da daha güçsüz olduğu da yine kullanıcı arkadaşların beğendiği diğer bir özelliktir. Bu nedenle oyunda düşünülen “Pay-to-win” gibi bir kavramdan bahsetmek pek doğru olmayacaktır.

Bu özelliklerin yanı sıra oyunumuzun harita geliştirici kişiler için de büyük olanaklar sunmaktadır. Oyunumuz her gün farklı oyun modları da topluluk üyeleri tarafından oluşturulmuş olan haritaları erişime de açmaktadır. Bu özelliği sayesinde ise oyuncuların oyunda bulundukları zaman içerisinde,ilginç ve farklı haritalar da yeteneklerini sergileme şansını yakalamalarıdır.

Online olarak oynanan bu oyunumuz her model android ve ios cihazlarına yüklenebilir. Bu sürükleyici oyunda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Siz de eğer bu oyunda başarılı olacağınızı düşünüyor iseniz hemen oyuna girerek tüm hünerlerinizi sergilemeye başlayabilirsiniz. Şimdiden bol oyunlar ve zevkli zamanlar geçirmeniz dileği ile iyi oyunlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir