10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Oyun
  4. »
  5. En Popüler Tarayıcı Tabanlı Oyunlar 

En Popüler Tarayıcı Tabanlı Oyunlar 

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
154 0
En Popüler Tarayıcı Tabanlı Oyunlar 

Tarayıcı tabanlı oyunlar yüksek donanım istenmeyen her bilgisayarda kolayca oynanan oyunlardır. Bu oyunlar zamanınızı eğlenceli hale getirmenize yardımcı olur. Tüm bilgisayarlardan tarayıcı bölümünden seçiminizi yaparak hemen oyunları oynamaya başlayabilirsiniz.

En Popüler Tarayıcı Tabancı Oyunlar

Listemiz içerisinde en popüler tarayıcı tabanlı oyunlar içerisinden 5 tanesini sizlerle paylaşacağız. Seçtiğimiz oyunlar sizlere farklı eğlenceler sunuyor.

1-Gartic.io| En Çok Oynanan Tarayıcı Oyunu

En Popüler Tarayıcı Tabanlı Oyunlar 
En Popüler Tarayıcı Tabanlı Oyunlar 

Çizim yeteneğine dayalı bir oyun olan Gartic.io tarayıcı tabanlı oyunlar listesinin başında yer alıyor. Üye olduğunuz gruplarda çizim yeteneğinizin paylaşılmasıdır. Başka üyelerin çizimlerini beğenme ve belirlenen kelimelerinin çizilmesi oyunudur.

2- Town of Salem Tarayıcı Oyunu

Town of Salem tarayıcı oyunu kısaca mmo oyunu olarak bilinir. Oyun içerisinde yapmanız gereken yalan söylemediğinize inandırmış olmanızdır.

Bu oyunu web siteleri üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Yalan söylemeden canlandırdığınız hikaye beğenilmesi ile popülerliğiniz artıyor. Zeka gelişimine oldukça faydalı olan oyunu listemizin ikinci sırasında yer verdik.

3-Soccer.instantonline.io Tarayıcı Oyunu

en populer tarayici tabanli oyunlar 2 - En Popüler Tarayıcı Tabanlı Oyunlar 

İnternet tarayıcısı üzerinden oynanan oyunlar arasında en popüler futbol oyunu olarak öne çıkıyor. Ancak grafik anlamında çok başarılı diyemesek te kullanıcılara eğlenceleri dakikalar yaşatıyor. Futbola merakı olan kişiler için oldukça ideal bir oyundur. Tarayıcı tabanlı oyunlar içerisinde günlük en fazla oyun olarak gösterilmiştir.

4-Wilds.io Tarayıcı Oyunu

Oyun severler için savaş oyunu içerisinde yer alan Wild.io balta ile rakiplerinizle savaşma oyunudur. Grafik olarak çok beğenilmese de savaş oyunu içerisinde kendinizi kaptırabilirsiniz.

Oyun içerisinde oldukça hızlı hareket etmeniz oldukça önemlidir. Balta ile ne kadar rakip öldürürseniz o kadar puanınız artıyor.  Kullanıcı yorumlarına bakıldığı zaman oyunda eğlenceli vakitler geçirildiği yönünde.

5-Transformice Tarayıcı Oyunu

Tarayıcı tabanlı oyunlar arasında en sevilen oyun olarak biliniyor. Oyun oynamaya başladığınız zaman fare karakteri veriliyor. Bu fare karakteri ile engelleri bir bir aşarak peynir toplamaya çalışıyorsunuz. Oyun çekici özelliklere sahip zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız oyunlar içerisinde yer alıyor. Oyun severlerin zekalarının gelişimine de katkı sağlayan oyun site üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir