10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Mobil Uygulamalar
  4. »
  5. Facеbook Bеğеnilеn Sayfaları Listelenmesi

Facеbook Bеğеnilеn Sayfaları Listelenmesi

Haber Editörü Haber Editörü - - 4 dk okuma süresi
69 0
facеbook

Facebооk hesabınızda beğendiğiniz tüm sayfaların listesini bir arada görebilmek için, facеbook hesabınızı giriş yaptıktan hemen sonra, sonra diğer seçenekler sekmesine tıklamanız yeterli olacaktır.

Açılan sayfada beğendiğiniz tüm sayfaların listesini bir arada görebilirsiniz. Bu sayede daha öncesinden beğenmiş olduğunuz sayfaları beğenmekten vazgeçebilirsiniz. Çünkü beğenileriniz herkese açık olduğundan bunun görülmesini istememeniz de normaldir. Böyle bir durumda halinde geçmişteki arama kayıtlarınız gibi, beğenilerinizi de bu şekilde en baştan düzenleyebilirsiniz.

Facеbook Toplu Mesaj Silme

Facebооk hesabınızda tüm mesajları toplu olarak hem de tek tıkla silebilirsiniz. Bunun için öncelikle Chrome Web tarayıcınızdan eklentiyi tarayıcınıza kurmanız ve aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Hemen ardından facebooke hesabınıza erişim sağlamalısınız. Bu sayede Facebооk hesabınızdaki tüm mesajları tek tıkla silebileceksiniz. Bu eklentiyi aktif hale getirdikten hemen sonra Fаcеbook hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Facebooke hesabınızda görüntülenen Delete All butonunu tıkladığınızda tüm mesajların hepsini toplu halde silebilirsiniz.

Facebook Hеsap Dondurma

facеbook
Facebook

Faсebook hesabınızı dondurmak için profilinze girerek sağ üst kısımda bulunan ok işaretini tıklayın. Açılan sayfadan tekrar ayarlar sekmesini tıklayın. Tekrar bir sayfa açılacak orada bulunan güvenlik sekmesine basın.

Güvenlik ayarlarındaki “Hesabımı Dondur linkini tıklayın. Burada size hesabınızın dondurulması ile ilgili bazı sorular ve seçenekler sunulacak. İsterseniz hesabınızı kısa süre için dondurabilirsiniz. Faсebook hesabınıza 14 gün boyunca aktif yapmadığınızda hesabınıza tamamen silinmese de kendiliğinden kapanacaktır.

Hesabınızı kısa süre için dondurmak istiyorsanız, size sunulan şıklara hesabınızı dondurma isteğinizin nedenini belirttikten sonra bu seçeneği işaretlemeniz gerekmektedir. Faceook hesabınızı dondurduktan sonra, istediğiniz zaman tekrar eski kullanıcı adı ve şifrenizle profilinize girerek hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz.

Hesap dondurma işleminden sonra kısa sürede hesabınızı aktif haline getirdiğinizde istemediğiniz sürece yeni bir profil oluşturmanıza gerek yoktur.

Faсebook Arama Geçmişi Sіlme

Fаcebook hеѕabınızda arama geçmişinizi silebilmek öncelikle facebооk hesabınıza giriş yapın. Ana sayfada yer alan, arama çubuğuna tıklayın. Sağ üst kısımda yer alan arama butonuna tıkladığınızda düzenle diye bir yazı göreceksiniz. Açılan sayfada arama geçmişinizi silebilirsiniz.

Bu sayfadan 2022 ve daha önceki yıllara, aylara ait arama geçmişinizi silebilirsiniz. Bunun için arama geçmişini silmek istediniz tarihin üzerine gelerek, arama geçmişini silebilirsiniz. Tüm arama geçmişini tarihleriyle birlikte listelendiği sayfadan istediğiniz her hangi bir tarihte yaptığınız arama geçmişini tek tıkla silebilirsiniz.

Tüm bu işlemleri yaparken sizden onay istenecektir. Geçmişi sili seçerseniz arama geçmişiniz silinecektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir