10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İncelemeler
  4. »
  5. Fishdom Oyunu ve Detayları

Fishdom Oyunu ve Detayları

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
108 0
fishdom

Balık teması üzerine inşa edilmiş ve çocuklar tarafından da oynanmasında sakınca bulunmayan Fishdom, oldukça eğlenceli bir içeriğe sahiptir. Kişiler çeşitli akvaryumlara sahip olup bu akvaryum içerisinde düzenlemeler yapmaktadır. Sürekli olarak akvaryumun temizliği ve bakımını üstlenmek gerektiğinden sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun olmaktadır.

Oyunun başında başlangıç olarak nasıl oynanması ve ne yapılması gerektiğine dair bir bilgi verilmektedir. Tek balık ile başlanan macera içerisinde giderek büyüyen ve sayısı artan akvaryumlara sahip olmak mümkündür. Balıkların bakımı ve akvaryum ihtiyaçlarını karşılamak için ise birbirinden eğlenceli olan seviyeleri geçmek gerekir.

Dünyayı Yiyen Balık Oyunu: Fishdom Oyna!

Fishdom turuncu renkli bir balık karakterinin çerçevesinde ilerlemektedir. Başlangıçta yaşam alanı oldukça kötü olan bu oyun sırasında temel amaç güzel bir akvaryum oluşturmaktır. Balık için uygun alan oluşturduktan sonra ile ilerlemeler neticesinde balık sayısı arttırılabilmektedir. Bunun yanı sıra daha farklı akvaryumlar elde etmek de oyun içerisinde mümkün kılınmaktadır.

Google Play, App Store ve Microsoft Store tarafından ücretsiz olarak indirilmeye uygun olan bu oyun küçük yaştaki çocuklar içinde uygundur. Oyun içerisinde strateji oluşturabilecekleri seviyeler bulunmaktadır. Akvaryum bakımlarını yapabilmek adına bu seviyelerin geçilmesi gerekir. Başlangıç seviyeleri oldukça kolay olan oyunun ilerledikçe zorlaştığı da bilinmektedir.

fishdom
Fishdom

Candy Crush mantığı ile oluşturulmuş seviyelere sahip olan Fishdom en az üç aynı renk ve şekle sahip maddeyi yan yana getirip patlatmakla ilerlemektedir. Sol tarafta belirtilen görevlerin yerine getirilebildiği durumlarda bir sonraki seviyeye geçmek mümkün olmaktadır.

Aynı zamanda oyunu zorlaştırması adına seviyeler ilerledikçe yeni engeller de oluşturulur. Bireyler seviyeleri geçtikçe akvaryum ihtiyaç ve gereçlerini daha iyi elde edebilmektedir.

Uygulama mağazaları tarafından her yaş için uygunluğu belirtilen oyun yetişkinler tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir. Balık severler için ise oldukça tatlı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Bireyler kolay bir şekilde uygulamayı temin edebilir.

Aynı zamanda küçük çocukların sorumluluk bilincini sanal ortamda öğrenmesine katkısı da olabilmektedir. Günlük olarak kontrol edilmesi gereken balıkları bu anlamda etkili bir öğrenme stilini de eğlenceli şekilde sunmaktadır.

Geliştirici: Playrix

Android Kategori: Bulmaca

Android Boyut: 129 MB

Android Ücreti: Ücretsiz

Android İndirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playrix.fishdomdd.gplay&hl=tr&gl=US

App Store İndirme Linki: https://apps.apple.com/tr/app/fishdom/id664575829?l=tr

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir