10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Manhunt 3 Ne Zaman Çıkacak?

Manhunt 3 Ne Zaman Çıkacak?

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
117 0
manhunt

Rockstar Games şirketinin en çılgınca oyunları arasında yer alan Manhunt serisi, yeni oyunuyla tekrardan oyuncuların karşısına çıkabilir.

İlk olarak Rockstar North tarafından geliştirilip, Rockstar Games tarafından 2003 yılında yayınlanan serinin ilk oyunu, oyunseverler tarafından farklı bir tarzda olduğu için beğenilmişti. Aradan 4 sene geçtikten sonra Rockstar Games şirketi serinin ikinci oyunu olan oyunun ikincisi oyunculara 2007 yılında çıkarttı.

Gizlilik ve psikolojik korku tarzındaki bu oyun serisi, ikinci oyunun ardından tamamen rafa kaldırılmıştı.

Yasaklanan Rockstar Games Oyunu: Manhunt

Manhunt serisi, çıktığı dönemde kafası sürekli ağrıyan bir oyun olmuştu. Bunun sebebi ise o döneme kadar şiddet tarzındaki oyunlardan kat kat daha fazla şiddet unsuru içermesiydi. Vahşet çok olduğu için birçok ülkede yasaklanmıştı.

Manhunt 3 Geliyor Mu?

Vahşet tarzında oyun olarak nitelendirilen oyun serisi, yapılan sızıntı haberlere göre, şirket şuanda Bully 2 ve Manhunt 3 üzerinde çalışmalar yaptığı iddia ediliyor. Çıktığı dönemde aşırı şiddet içermesi sebebiyle tepki toplayan oyunu, tekrardan günümüz grafikleriyle çıkış yapması halinde büyük beğeniler toplayabilir.

Oyunun Sızıntısı

Yapılan sızıntı bir diğer iddialara göre ise, Avusturya merkezli bir oyun mağazasının ön sipariş bölümüne yanlışlıkla oyunu eklendiği söylenmekte. Bu iddia da oyun serisinin devamı gelebileceğine işaret ediyor.

Manhunt 3 Hangi Platformlar İçin Çıkış Yapacak?

manhunt
manhunt

Oyun hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Bu sebepten dolayı hangi platformlarda,  ne zaman çıkış yapabileceği konusunda bir cevap yok. Ancak tahminlere göre oyunun çıkması halinde, Playstation 5, PC ve Xbox Series X/S platformlarına çıkma ihtimali yüksek.

Çıkış Tarihi

Oyun hakkında sadece söylentiler ve sızıntılar mevcut. Bu yüzden net bir tarih vermek mümkün değil. Ancak Rocktar Games şirketinin 2024-2025 yılları için belirttiği kazanç beklentisi, normal zamana göre oldukça yüksek. Her ne kadar çıkış yaptığı dönemlerde vahşet içerdiği için tepki alsa da, oyuncular tarafından büyük beğeniler toplamayı başarmıştı.

Bu yıllar içerisinde GTA 6 veya Bully 2 gibi efsane serilerin devam oyunu gelebilir. Şirket bu konuda kendine güveniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir