10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Mobil Uygulamalar
  4. »
  5. Çok Sevilen 101 Okey Plus Nedir? Nasıl Oynanır?

Çok Sevilen 101 Okey Plus Nedir? Nasıl Oynanır?

Haber Editörü Haber Editörü - - 5 dk okuma süresi
122 0
101 Okey Plus Nedir? Nasıl Oynanır?

Peak Games tarafından yıllar önce geliştirilen 101 Okey Plus, oldukça büyük oyuncu kitlesine sahip. Gerek mobil platformda gerekse bilgisayarlarda oynanabilen oyun özellikle eve kapalı kaldığımız karantina dönemlerinde daha önemli bir hal almış durumda.

Bu dönemde canları sıkılan insanlar 101 oyna ve 101 Okey oyna gibi terimleri Google’da daha fazla aratabiliyorlar. Oyuncuları grafikleriyle ve oynanış stilleriyle memnun etmeyi başaran oyun ise ilk çıktığından beri karşılığını almayı başarıyor.

Bu başarısı oyunun geliştiricisi Peak Games şirketine de oldukça yaramış gözüküyor. Çünkü 101 oyunu dâhil olmak üzere birçok oyunun sahibi Peak Games, geçtiğimiz dönemde Zynga tarafından keşfedilerek satın alınmıştı. Bu satın alma haberlerinden sonra 101 oyunu ve Peak Games şirketi daha fazla merak edilir hale gelmişti.

101 Okey Plus Nedir?

101 Okey Plus Nedir? Nasıl Oynanır?
101 Okey Plus Nedir? Nasıl Oynanır?

Kullanıcılar 101 Okey Plus oyna kısmına geçmeden önce oyunun nasıl bir şey olduğunu merak edebiliyorlar. İşte bu noktada oyundan sizlere kısaca bahsetmek istiyoruz. Özellikle mobil platformlarda oldukça ünlü olan oyun günümüzde de oldukça yüksek oyuncu sayısına sahip.

Oyundan basitçe bahsetmemiz gerekirse, oyun basit şekilde standart 101 kurallarına sahip bir şekilde çalışıyor. Çipler aracılığıyla masalara girebileceğiniz oyunda birden fazla oyun modu bulunuyor.

Örnek olarak, Okey Plus içerisinde yardımlı ve yardımsız modlar mevcut. Eğer Yardımlı modu açık bir oyuna girerseniz oyun sizi yere işlek taş atma gibi hatalar yapacakken uyarabiliyor. Bunun haricinde oyunda 101 oyununun bildiğiniz katlamalı ve katlamasız modları da yer alıyor.

Eğer katlamasız moda girerseniz elinizin toplamı 101 olduğunda taşlarınızı yere açabiliyorsunuz. Ek olarak oyun içerisinde çift aç, seri aç, geri topla ve taşları işle gibi seçeneklerde mevcut. Bunların yanı sıra çiplerle oynanan oyunda eğer çipiniz eksikse belirli ücretler karşılığında yeniden çip satın alabiliyorsunuz.

101 Okey Plus Oyunu Nasıl Oynanır?

101 okey plus nedir nasil oynanir 2 - Çok Sevilen 101 Okey Plus Nedir? Nasıl Oynanır?

Oldukça popüler olan 101 Okey Plus PC ve mobil üzerinde nasıl oynanır cevabını birlikte öğrenelim. Bazı kullanıcılar 101 Okey indir PC gibi terimlerle arama yaparak oyunu bilgisayara indirmeye çalışabiliyorlar. Ancak oyunun bilgisayara indirilmediğini belirtmemizde fayda var.

Şimdi oyunun nasıl oynandığını merak edenler için kısa bir açıklama yapmak istiyoruz. Oyun mobil uygulama mağazalarından mobil cihazlara indirip oynanabiliyor. İşte bu noktadan sonra 101 okey oyna üye olmadan gibi aramalar yapan kullanıcılar için müjdeli haberimiz var.

Çünkü oyun ziyaretçi olarak da oynanabiliyor. Eğer oyuna giriş yaparsanız, giriş yaptıktan sonra oyun size bir miktar çip verecektir. Bu çiplerle ‘Hemen Oyna’ kısmına tıklayarak rastgele bir odada oyuna başlayabilirsiniz. Bunun haricinde oyunda çiplere göre odalar bulunmaktadır.

İlk olarak Yeni Başlayanlar odasına tıklayarak yardımlı, yardımsız katlamalı, katlamasız gibi seçenekli odalardan birine girebilir ve oyununuzu oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra 101 Okey Plus oyna PC için mümkün mü sorusunu cevaplamak istiyoruz. Oyunu bilgisayara indirmek şimdilik mümkün görünmüyor. Yine de PC tarayıcınızdan Facebook’un sitesine giderek oyunu oynayabiliyorsunuz.

  • Android Kategorisi: Masa oyunları
  • Geliştiricisi: Peak Games (Zynga)
  • Android Boyut: 32 MB
  • Android Fiyat: Ücretsiz
  • Google Play Store İndirme Linki: Tıkla
  • App Store İndirme Linki: Tıkla
  • Microsoft Store İndirme Linki: Mevcut değil

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir