10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Epic Games Her Gün Bir Oyun Ücretsiz Verecek! 

Epic Games Her Gün Bir Oyun Ücretsiz Verecek! 

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
91 0
epic-games

Epic Games yılbaşına kadar her gün bir oyunu ücretsiz verecek. Her hafta ücretsiz oyun dağıtan Games, Yılbaşına gireceğimiz süreçte oyunculara yeni bir jest yapmak istemiş olacak ki.

Yıl başına kadar her gün bir oyunu ücretsiz şekilde vermeye başlayacak. Ücretsiz oyunları almak için önünüzde hiçbir şart bulunmadığı gibi kart bilgileri gibi ödeme bilgileri gerektiren hiçbir bilginizi de vermek zorunda değilsiniz.

25 Aralık 2022 Tarihinde başlayacak olan kampanya ile birlikte her gün bir adet ücretsiz oyunu 10 Ocak 2023 Tarihine kadar alabileceksiniz.

GTA V’i Ücretsiz Vermişti

Epic Games, özel etkinliklerde veya sadece istediği için piyasa değeri oldukça yüksek olan oyunları ücretsiz şekilde verebiliyor.

Geçtiğimiz yıllarda GTA V’i ücretsiz şekilde veren uygulama, bu yıl. Yılbaşına kadar her gün bir oyunu ücretsiz vereceği dönemde benzer değerlerde oyunları ücretsiz şekilde vermeye başlayabilir.

Hali hazırda her hafta ücretsiz oyun veren Games, çok duyulmasa da her hafta piyasa değeri yüksek olan oyunları oyunculara koşulsuz şartsız tamamen ücretsiz şekilde sunuyor.

Ücretsiz Oyunlar Nasıl Alınır?

epic-games
Epic Games

Yılbaşına kadar her gün bir oyun verecek haberinden sonra pek çok oyuncu sistemine Epic Games başlatıcısını yüklemeye başladı. Her ne kadar daha önce ücretsiz oyun kampanyalarından faydalananlar olsa da daha önce kullanmayanlar için.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Nasıl Alınır?

Bilinen bir yanlış, ücretsiz oyunları alabilmek için Epic Games uygulamasının yüklü olmasıdır. Epic uygulamasının yüklü olmaması durumunda İnternet tarayıcınız üzerinden Epic mağazalarına girerek ücretsiz oyunları alabilirsiniz.

  • Oyunu almak istediğiniz Epic hesabınız ile uygulamaya veya web sitesine giriş sağlayın.
  • Ana sayfa alanında biraz aşağıya indikten sonra karşınıza çıkacak olan ücretsiz oyunlar sekmesine dikkat edin.
  • Haftalık olarak değişen ve yılbaşı ile birlikte günlük olarak değişecek olan panelden ücretsiz sahip olmak istediğiniz oyuna tıklayın.
  • Açılan pencereden sağ tarafta bulunan yükle butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan pencereden kullanıcı sözleşmesini kabul edin ve e-postanıza fatura gönderilmesini onaylayın.

Tebrikler, ücretsiz verilen oyuna hiçbir koşul olmadan sahip oldunuz. Sonsuza kadar Epic Games kütüphanenizde duracak olan oyuna Kütüphane seçeneğinden erişebilir, istediğiniz zamanlarda yükleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir