10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İncelemeler
  4. »
  5. Robotics Oyunu Nedir?

Robotics Oyunu Nedir?

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
106 0
robotics 2 - Robotics Oyunu Nedir?

Robotics, oyunu online olarak mobil oyunlar arasında alışılmışın dışında bir aksiyon ve yakın dövüş oyunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu oyunumuzun oyun meraklılarının kendi hayal güçlerini kullanarak, kendilerine öz ve kendilerine ait şekilde robotlarını inşa ederek, diğer oyuncu arkadaşların inşa ettikleri robotlar ile dövüştürerek kendi robotlarının gücünü görüp, onlar ile övünme şansının da sunmaktadır.

Robot inşa etmek için farklı çeşitlerde ve özellikte gövdeler, bacaklar ve kollar kullanabiliyoruz. Oyunda robotumuza oluşturacağımız farklı farklı şekilde üç adet kombinasyonu da hazırda tutabiliyoruz. Oyunda bulunan, karşı savunma yapan robotları saf dışı bırakarak ve onları oyun dışına sürmek için, oyunda savaş esnasında kullanılmak için ışın kılıcı, kılıç, kıskaç, ezici yumruk gibi çeşitli silahlar da haznesinde bulunduruyor.

Bu Yazımızda Neler Var :

Robotics Oyunu Nasıl Oynanır?

robotics
Robotics

Robotics robotumuzun inşasını tamamladıktan sonra, peki sırada bizi ne bekliyor? Oyun içerisinde kullanılan biletler sayesinde, bir arena seçerek kendimize rakipler buluyoruz. Bu arenaları açmak için oyun bizlerden bilet istiyor. En düşük arena açılabilmesi için oyun bizlerden3 bilet istiyor. Bu biletleri oyun bizlere bir saatlik ara ile bedava bir de bilet sunuyor. Peki şimdi arenamızı açtık sırada ne var? Dediğini duyar gibiyiz.

Evet robotumuzu özelleştirdik, rakibimizi de bulduk. Sırada sadece robotunuzun yapacağı hareketleri belirlemek kaldı. El ve ayaklarını dövüşe başlamadan önce ayarlayarak, rakip robot ile mücadele etmeyi bekliyoruz. Oyun beş saniye zaman saatini geriye doğru sayarak oyunu başlatıyor ve robotumuz karşı rakip robotu ile savaşmaya başlıyor.

Oyunumuzun içerisinde, belirli bir süre sonrasında açılan ödül kutuları ve karakter kartları bizlere sunuluyor. Bu eğlenceli oyunumuz siz oyun severler kolaylıkla ulaşılması için hem Play Store ve APP store’lerde ücret talep edilmeksizin sizlere sunuluyor. Sizler de bu sürükleyici oyun içerisinde yer alabilir, sevdiklerini ile keyifli zamanlar geçire bilirsiniz.

Sizler de kendi hayal gücünüze güveniyor iseniz robotunuzu tasarlayarak bu can alıcı ringlere katılarak hünerlerini göstere bilirsiniz. Şimdi den ben hazırım sesini duyar gibiyiz, şimdiden siz değerli oyuncularımıza iyi ve keyifli oyunlar dileriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir