10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İncelemeler
  4. »
  5. FarmVille 2 Köy Kaçamağı

FarmVille 2 Köy Kaçamağı

Haber Editörü Haber Editörü - - 3 dk okuma süresi
27 0
farmville-2-koy-kacamagi

Zynga tarafından geliştirilen ve ilk oyunun devamı olarak sunulan FarmVille 2 Köy Kaçamağı birçok kullanıcının dikkatini şimdiden çekmiştir. İlk oyunu oynayıp memnun kalan oyun severler bir an önce ikinci oyunu deneyerek aynı keyfi almayı hedeflemiştir.

Oyun firması o kadar iyi bir oyun ortaya koymuştur ki ilk oyunun beğenisi bu oyunla da devam etmiştir. Çiftlik temalı oluşturulan oyun diğer oyunlardan farklılaşmaktadır. Kişiler ekip biçmekte bunlardan da para kazanmaktadır.

Sürekli gelişim ve değişimin söz konusu olduğu oyun durağanlıktan bu yönde oldukça uzaktır. Geliştikçe daha fazla kazanmaya bu sayede de işlerinizi büyütmeniz mümkündür. Online oynama fırsatı veren oyun bu anlamda farklı özellikleri de bünyesinde barındırmaya devam etmektedir.

Hemen Denemek İçin: FarmVille 2 Köy Kaçamağı İndir!

FarmVille 2 Köy Kaçamağı oyununu denemek isteyen bireyler App Store ve Google Play üzerinden en kısa sürede temin edebilmektedir. Kişiler ücretsiz ve kısa süre içerisinde oyunu indirebilir.

Aynı zamanda çok alan kaplamaması kişilerin telefonlarında rahat bir alan oluşmasını sağlayacaktır. Çiftçilik yaparak aynı zamanda düzenli satış sağlamak, bir oyunu uzun süreli oynamak isteyen bireyler için oldukça uygun bir oyun olmaktadır.

Oyunun temel mantığı başta harabe görünen çiftliği toplamaktır. Ufak tarla alanları bulunur ve bu alanlara ekim işlemleri gerçekleştirilir. Aynı zamanda ağaçlar da bulunur. Meyve ve tarım mahsulleri belirli zaman sonrasında elde edilir. Sonrasında ise elde edilen malzemeler açık pazarlarda satışa sunulur ve para kazanılır. Seviyeler ilerledikçe kişiler puanları sayesinde gelişir. Çiftlik de bu doğrultu da büyür.

farmville-2-koy-kacamagi
FarmVille 2 Köy Kaçamağı

Kullanıcılar FarmVille 2 Köy Kaçamağı oyununda günlük rutinlerin dışında aynı zamanda bazı avantajlı görevlere de denk gelir. Her hafta yenilenerek gelen görevler bazı aşamaları gerektirir. Elde edilmesi gereken malzemeleri temin edip istenen tarifler yapılır. Bu görevler sayesinde daha fazla puan ve para kazanılabilir.

Eksik malzemeler ise oyunun online olması sayesinde girilen grup içerisinde arkadaşlar sayesinde çoğaltılır. Bireyler ellerinde bulunan nadir malzemeleri grup arkadaşlarıyla paylaşıp satın aldığında mevcut malzeme iki katına çıkarak tamamlanabilir.

Geliştirici: Zynga

Android Kategori: Klasik

Android Boyut: 141 MB

Android Ücret: Ücretsiz. Oyun içi satın almalar mevcuttur.

Google Play İndirme Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.FarmVille2CountryEscape&hl=tr&gl=US

App Store İndirme Linki: https://apps.apple.com/tr/app/farmville-2-k%C3%B6y-ka%C3%A7ama%C4%9F%C4%B1/id824318267?l=tr

Microsoft İndirme Linki: https://www.microsoft.com/tr-tr/p/farmville-2-country-escape/9wzdncrdqwjk

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir