10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Mobil Uygulamalar
  4. »
  5. Instagram’da Hızlı Takipçi Kazanmak Mümkün Mü?

Instagram’da Hızlı Takipçi Kazanmak Mümkün Mü?

Haber Editörü Haber Editörü - - 6 dk okuma süresi
151 0
Instagram'da Hızlı Takipçi Kazanmak Mümkün Mü?

Instagram’da hızlı takipçi, kazanmak her zaman mümkündür. Belli şartlar sağlanmadığı takdirde bu her zaman gerçekleşmeye bilir. Sizler için Instagram’da hızlı takipçi kazanmanın sırlarını derledik. En güzel yanı ise artık en hızlı Instagram takipçisi nasıl kazanılır bunu biliyor olacaksınız.

Eğer en hızlı Instagram takipçisi kazanmaya hazırsanız bu değerli yazıyı okumaya başlaya bilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey adımları sırasıyla uygulamak.

İnstagram’da Hızlı Takipçi İçin Püf Noktalar

Kendine özen gösterdiğini fotoğraflar da belli etmek zorundasın, kendisine vakit ayıran insan, her zaman diğerlerine göre öndedir kolay fark edilir. Temiz ve ütülü kıyafetler, bir düzen simgesi olduğundan karşı tarafa bakımlı imajı verir.

Kendi isim ve soy ismine sahip bir kartvizit bastıra bilirsin. Kartvizite Instagram adresini eklemeyi sakın unutma, böylelikle insanlar sana daha kolay ulaşacak. Bu da hızlı takipçi kasmanı sağlayacak.

Beğenilen Hashtagler

Popüler olan bolca beğeni almış hastagler çok önemli, anlık veri trafiği çok olan hashtagler büyük kitlelerin dikkatini çeker. Bu hashtagler ile sende paylaşım yapmayı sakın ihmal etme, belki de hashtagler içerisinde en çok dikkat çeken senin fotoğrafın olacak. Bu da büyük kitlelerin seni tanımasında büyük avantaj demektir

Amaç İçeren Fotoğraflar

Instagram'da Hızlı Takipçi Kazanmak Mümkün Mü?
Instagram’da Hızlı Takipçi Kazanmak Mümkün Mü?

Paylaşım yaptığın fotoğraflara detaylı bilgiler ver. Gezmiş olduğun turistik mekanların tarih teki öneminden bahset. Fotoğraflara burayı beğendiniz mi? Beğendiyseniz iki kere dokun gibi yazıları mutlaka fotoğrafına ekle, takipçilerin ile iletişim kurmak çok önemli

Sıkılmamalarını Sağla

Her gün fotoğraf yüklemekten vazgeç, belirli aralıklarla fotoğraf yükle, karşı tarafa gizemli ve biraz meşgul imajını ver. Tek sefer de dört veya daha fazla fotoğraf yüklersen takipçilerin biraz sıkılabilir. Onların sıkılmalarına fırsat verme bir ve iki adet fotoğraf yükle biraz merak etmelerini sağla, diğer fotoğraflarını sabırsızlıkla beklesinler.

Boş Vakitleri Öğren

Fotoğraflarını insanların iş çıkış saatlerine ve tatil zamanlarına denk getir, böylelikle daha fazla etkileşim kurabilirsin. İş vakit zamanların da senin fotoğrafını göremeye bilirler, ana sayfada fotoğrafın kaybolur.

Popüler Kişileri Takip Et

Instagram’da hızlı takipçi için takipçi sayısı çok olan hesapları takip et, senin profilini beğenip onlar da seni takip edebilir. Popüler kişilerin fotoğraflarını çok fazla kişi görür, fotoğrafların altına yaratıcı yorum atmayı ihmal etme diğer insanların dikkatini çeker. Seninle etkileşim kurarak seni takip etmek isteyeceklerdir. Bu yöntem biraz fazla vaktini alabilir. Asla pes etme mutlaka geri dönüşleri olacaktır.

Aktif Gruplar

Aktif grupları takip et bu gruplar sosyal medya da iletişim halinde kalarak belirli günler de bir araya gelirler. Bu gruplardaki kişilere kendini hızlı bir şekilde tanıtabilirsin. Şanslın bu kişiler Instagram çok aktif kullandıkları için seninle hep etkileşim halinde kalacaklardır. Yeni insan tanımaya çok isteklidirler seni hemen takip ederler. Fotoğraflarına, grupların isimlerini hastagleyerek oyunlar ve çekilişler düzenleyebilirsin. Oyunlara ve çekilişlere katıldıkça veri trafiği artacaktır, bu da diğer insanların seni fark etmesini kolaylaştıracak.

Ufak Bir Yardım

instagramda hizli takipci kazanmak mumkun mu 2 - Instagram'da Hızlı Takipçi Kazanmak Mümkün Mü?

Instagram da takipçi kasmaya çalışan diğer insanlar ile etkileşim kura bilirsin. Bu hastagler genellikle GTGT şeklinde olur. Oradaki insanları takip edersen hemen sana geri dönüş yapa bilirler. Onlar da seni takip etmeye başlar. Paylaştığımız fotoğrafların veri trafiği çoğalana kadar bu yöntem denene bilinir.

İnstagram’da Hızlı Takipçi | İlgi Çeken Videolar

Kendine bir konu belirle, insanların hoşuna giden konuları tespit etmeye çalış oyun, yemek videoları olabilir. Bunlar hakkın da video çekerek reels kısmına yükle, videolar ne kadar çok izlenirse, Instagram daha da fazla kitleye videolarını önermeye başlar. Reels kısmını kullanmayı sakın ihmal etme, markaların dikkatini üzerine çekersen sponsorluk teklifi bile alabilirsin.

İllegal İşlere Bulaşma

Instagram arka plan da daima geliştirilen yazılımlar tarafından kontrol edilir. Çok fazla şikâyet gelen veya sahte hesap olduğu anlaşılan hesaplar otomatik yazılımlar tarafından hemen kapatılır.

Tekrar dan hesabını açabilirsin, ama unutma bir kere bütün sorunlu okları üzerine çektin, Instagram artık seni sık sık kontrol edecektir. Bir sonraki şikayetler de hemen kapanacak ve açılması çok daha uzun sürecektir belki de kalıcı olarak kapanacaktır.

Takipçi satan sitelerden uzak dur, bu sitelerden takipçi satın alırsan Instagram hizmet şartlarını ihlal etmiş olursun hesabın kalıcı olarak kapanabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir