10 Saniye Haber Güvenilir Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Super Mario Bros Filmi Sonunda Çıkıyor! Film Ne Zaman Çıkacak?

Super Mario Bros Filmi Sonunda Çıkıyor! Film Ne Zaman Çıkacak?

Haber Editörü Haber Editörü - - 4 dk okuma süresi
39 0
super-mario-bros-filmi

Super Mario Bros filmi sonunda çıkıyor. Nintendo Direct etkinliğinde, Nintendo tarafından duyurulan ve animasyon fragmanı yayımlanan Super Mario Bros Filmi resmi olarak çıkıyor.

1983 Yılında piyasaya sürülen ve arcade oyun dünyasına yeniden yön veren Super Mario Bros, teknik olarak 1981 Yılında kendini Donkey Kong isimli bir diğer ünlü yapımda engellerden kaçan karakter olarak görünmekteydi. Mario, çıkışının ardından Nintendo’nun en köklü imzalarından birisi haline gelmiş durumda.

Öyle ki, Çoğu teknoloji severin retro havasında oyunlar denildiği zaman akıllarına getirdikleri ilk oyunlardan birisi kesinlikle Mario oluyor.

Nintendo Duyurdu! Super Mario Bros Filmi Sonunda Çıkıyor

Çıkışı ile birlikte oyun dünyasına yön veren oyunlar arasında bulunan Super Mario Bros, Nintendo’nun aldığı yeni karar ile birlikte film haline geliyor.

Nintendo Direct etkinliğinde önce adını duyduğumuz hemen ardından fragmanı ile çıkışının kesin olduğunu anladığımız Super Mario Bros oyununun filmi, animasyon tarzında ilerleyen ancak eski yorumlamasından uzak bir tarzda olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=KydqdKKyGEk&ab_channel=Illumination

King Koopa’nın baş düşman rolüne olacağından emin olduğumuz Film, fragmanında da gözüktüğü gibi bilinen ve alışılmış olan çizgisinin dışında ilerleyecek gibi gözüküyor.

Oyunun hayranları Fragmanı gördükten hemen sonra karşılarında İsekai tarzında yani; Farklı bir evrende aynı karakterin hikayesini ele alan film tarzında bir yapım olduğunu yorumlamış.

Alışılmış Mario Sesi Bu Filmde Olmayacak

super-mario-bros-filmi
Super Mario Bros Filmi

Super Mario Bros Filmi geliyor, ancak hayranları hayal kırıklığına uğratan onca şey varken aralarına bir de Orijinal Mario sesinin olmama ihtimali ekleniyor.

Super Mario karakterinin popüler sesinin sahibi olan Charles Martinet maalesef filmde seslendirme kadrosunda yer almayacak. Bunun yerine, Marvel Filmlerinden aşina olunan Chris Pratt ile Mario karakterinin canlandırılacağı açıklanan önemli detaylardan birisi.

Super Mario Bros Filminin seslendirme kadrosu hakkında değişiklikten bahsetmişken, gelin bir de Film içinde duyabileceğiniz popüler isimlerin kimler olduğuna bir göz atalım;

  • Princess Peach – Anya Taylor.
  • Donkey Kong – Seth Rogen.
  • Cranky Kong – Fred Armisen.
  • Kamek – Kevin Michael.

Super Mario Bros Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Super Mario Bros filmi, çıkış açıklamasının ardından sosyal medya platformlarında hızlı bir yükseliş sağladı. Özellikle Twitter’da oyun severler tarafından pek çok paylaşım alarak istatistiklerde ciddi oynamalar olmasına neden oldu.

Nintendo, Nintendo Direct sırasında sadece filmin fragmanından ve konusundan değil, çıkış tarihinden de bahsetti. Her ne kadar tarihler ertelenme gibi durumlara maruz kalabiliyor ve hedef tarihten sonra da çıkabiliyor olsa da Nintendo tarafından yapılan açıklamalara göre;

Super Mario Bros filmi, 7 Nisan 2023 Tarihinde sinemalarda oyun ve metro severler ile buluşmaya hazır olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir